به گزارش مشرق، حمید عمادی اظهار داشت: برخی از افراد حالات شدید بیماری را تجربه میکنند که این گروه کسانی هستند که واکسن دریافت نکردهاند. در واقع بستری و مرگ و میر واکسن نزده ها در صورت ابتلاء به کرونا، به شکل واضح ۹۰ درصد بیش از سایر گروهها است.
وی ادامه داد: این موضوع نشان دهنده اهمیت تزریق واکسن است، زیرا کسانی که واکسیناسیون داشتند حالات کشنده و خطرناک بیماری کووید ۱۹ را تجربه نمیکنند. بر این اساس بیشتر مراجعین ما هم به شکل سرپایی درمان میشوند و کار به بستری نمیرسد.
عمادی گفت: در سوش دلتا معمولاً مدت قرنطینه بیماری را دو هفته اعلام میکردیم؛ ولی چون اومیکرون نسبتاً خفیفتری است، قرنطینه ۵ روزه را پیشنهاد میکنیم که پس از این مدت فرد ناقل ویروسی نباشد، ولی برخی از موارد هم ممکن است که لازم باشد قرنطینه بیش از ۵ روز در نظر گرفته شود.
وی افزود: به طور کلی پیشبینی آینده کرونا کار اشتباهی است، اما فکر میکنیم با توجه به اینکه آمار روزانه در حال افزایش است و در شاخه صعودی پیک قرار داریم، تا حدود دو هفته آینده به قله پیک ششم میرسیم.
رئیس بخش عفونی بیمارستان امام خمینی تاکید کرد: واکسن برای خانمهای باردار بسیار مهم است زیرا ایمونوگلوبولین از طریق جفت به نوزاد میرسد و ایمنی نسبی برای کودک ایجاد میشود.
عمادی افزود: سوش اومیکرون به نسبت سایر جهشها بچهها را بیشتر درگیر میکند و باید حتماً کاری کنیم تا برخورد کودکانی که هنوز واجد شرایط تزریق واکسن نیستند با بیماری کاهش یابد، یکی از اقدامات مناسب تزریق واکسن به مادران باردار است.